Valkoviinit

[YELLOW TAIL] PINOT GRIGIO Piccolo, Australia
9,50 €


Pinot Grigio -rypäle tuottaa raikkaita ja hedelmäisiä viinejä, joissa on usein tunnistettavissa vihreiden omenien ja sitrusten aromeja

Santa Ana Classic Chardonnay-Chenin Blanc, Argentiina
32,50 € / 12 cl 5,70 € / 16 cl 6,90 €


Raikas ja hapokas, maussa trooppisia hedelmiä ja sitruksisuutta. Luokitellaan kuivaksi. Sopii erityisesti kalaruokien ja salaattien kanssa sekä seurusteluun.

Auler Kupp Riesling, Saksa
35,00 € / 12 cl 6,00 € / 16 cl 7,60 €


Elegantti ja hienostunut Moselin alueen Riesling. Puolikuiva, raikas ja tasapainoinen. Sopii äyriäisten, mausteisten ruokien, kanan ja porsaan kanssa sekä illanistumiseen.

CHABLIS LA PIERRELÉE, Ranska
46,00 € / 12 cl 7,70 € / 16 cl 9,90 €


Chablis La Pierrelée on vaaleankeltainen ja kuiva viini. Tuoksussa voi aistia sitrusta ja kukkeutta. Ensimmäinen vaikutelma mausta on täyteläinen ja voinen. Sen jälkeen maku muuttuu raikkaaksi yhdistelmäksi limeä ja päärynää. Sopii mm. kalaruokien ja keittojen kanssa.

Samppanjat

Veuve Clicquot Brut
125 €


Erittäin kuiva ja hapokas, kypsän hedelmäinen

Roseeviinit

Henri Gaillard Cotes de Provence Rosee, Ranska
36,90 / 12 cl 6,20 / 16 cl 8,20


Kuivan hapokas, maussa aistittavissa sitruksia, mansikkaa ja punaherukkaa. Suositellaan salaattien kanssa ja seurustelujuomana.

Punaviinit

PLAN B SHIRAZ, Australia
40,00 € / 12 cl 6,70 € / 16 cl 8,90 €


Plan B Shiraz Tempranillon tuoksu on tulvillaan punaisia marjoja, maku on täyteläinen, tumman marjainen ja mausteinen. Viini sopii nautittavaksi voimakkaiden ruokien, kuten naudan ja lampaanlihan sekä grilliruokien kera, mausteita ja valkosipulia säästelemättä.

JP CHENET ROUGE PICCOLO, Ranska
9,50 €


Pehmeä ja hedelmäinen klassikkopunaviini. Oivallinen seurusteluviini, joka sopii hienosti myös naudanlihasta valmistettujen pataruokien ja grillatun possunlihan kanssa nautittavaksi.

Santa Ana Classic Malbec, Argentiina
32,50 € / 12 cl 5,70 € / 16 cl 6,90 €


Keskitäyteläinen, rubiininpunainen Malbec, jonka maussa voi aistia luumua ja kirsikkaa. Sopii erityisesti liharuokien kanssa, mutta myös seurusteluun.

Kuohuviinit

FREIXENET CARTA NEVADA SEMI, Espanja
29,90 €


Soveltuu hyvin juhlajuomaksi, alkumaljaksi, seurustelujuomaksi ja jälkiruokien seuralaiseksi. Väri: Vaaleankellertävä. Tuoksu: Hedelmäinen, rehevä. Maku: Puolikuiva (38 g/l), pirteähappoinen, hennon hunajainen, aprikoosinen.

FREIXENET CORDON NEGRO BRUT, Espanja
29,90 €


Kuiva kuohuviini sopii aperitiiviksi tai ruokajuomaksi juhlaillalliselle. Väri: Vaaleankeltainen. Tuoksu: Tuore, rehevä. Maku: Kuiva (9 g/l), pirteähappoinen, aromikas, omenainen, hennon mineraalinen.