Valkoviinit

[YELLOW TAIL] PINOT GRIGIO Piccolo, Australia
9,50 €


Pinot Grigio -rypäle tuottaa raikkaita ja hedelmäisiä viinejä, joissa on usein tunnistettavissa vihreiden omenien ja sitrusten aromeja

SANTA CAROLINA CELLAR SEL.SB, Chile
29,90 € / 12 cl 5,20 € / 16 cl 6,40 €


Santa Carolina on kirkkaankeltainen ja tuoksusta ja mausta löytyy herkullista trooppista hedelmää. Viini on tasapainoinen ja herukkainen. Hapot ovat tasapainossa ja keventävät viinin olemusta.

ARTHUR METZ RIESLING, Saksa
32,5 € / 12 cl 5,60 € / 16 cl 7,20 €


Viinin maku on kuiva, tasapainoisen hapokas, sitruksinen ja siinä on vihreää omenaa. Sopii erittäin hyvin äyriäisille ja vähärasvaiselle kalalle.

CHABLIS LA PIERRELÉE, Ranska
38,50 € / 12 cl 6,20 € / 16 cl 8,40 €


Chablis La Pierrelée on vaaleankeltainen ja kuiva viini. Tuoksussa voi aistia sitrusta ja kukkeutta. Ensimmäinen vaikutelma mausta on täyteläinen ja voinen. Sen jälkeen maku muuttuu raikkaaksi yhdistelmäksi limeä ja päärynää. Sopii mm. kalaruokien ja keittojen kanssa.

Samppanjat

Veuve Clicquot Brut
125 €


Erittäin kuiva ja hapokas, kypsän hedelmäinen

Punaviinit

PLAN B SHIRAZ, Australia
38,50 € / 12 cl 6,20 € / 16 cl 8,40 €


Plan B Shiraz Tempranillon tuoksu on tulvillaan punaisia marjoja, maku on täyteläinen, tumman marjainen ja mausteinen. Viini sopii nautittavaksi voimakkaiden ruokien, kuten naudan ja lampaanlihan sekä grilliruokien kera, mausteita ja valkosipulia säästelemättä.

JP CHENET ROUGE PICCOLO, Ranska
9,50 €


Pehmeä ja hedelmäinen klassikkopunaviini. Oivallinen seurusteluviini, joka sopii hienosti myös naudanlihasta valmistettujen pataruokien ja grillatun possunlihan kanssa nautittavaksi.

SANTA CAROLINA RESERVA Cabernet Sauvignon, Chile
29,90 € / 12 cl 5,20 € / 16 cl 6,40 €


Viinin rypäleet tulevat Andien vuoriston juurelta Mirafloresin viinitarhoilta Colchagua laaksosta. Kivinen maaperä ja lämmin kuiva ilmasto, jota viilentää vuoristotuulet, on täydellinen yhdistelmä tuottaa hienostunutta Cabernet Sauvignonia.

Kuohuviinit

FREIXENET CARTA NEVADA SEMI, Espanja
29,90 €


Soveltuu hyvin juhlajuomaksi, alkumaljaksi, seurustelujuomaksi ja jälkiruokien seuralaiseksi. Väri: Vaaleankellertävä. Tuoksu: Hedelmäinen, rehevä. Maku: Puolikuiva (38 g/l), pirteähappoinen, hennon hunajainen, aprikoosinen.

FREIXENET CORDON NEGRO BRUT, Espanja
29,90 €


Kuiva kuohuviini sopii aperitiiviksi tai ruokajuomaksi juhlaillalliselle. Väri: Vaaleankeltainen. Tuoksu: Tuore, rehevä. Maku: Kuiva (9 g/l), pirteähappoinen, aromikas, omenainen, hennon mineraalinen.