West Coast Salsa Festival

10.05. – 12.05.

West Coast Salsa Festival 10.-12.5.2019. Liput & majoituspaketit nyt saatavilla!

Majoituspaketit:

2hh/100e vrk & 1hh/89e vrk.

Varaukset suoraan hotellilta koodilla SALSA sähköpostitse myynti@virkistyshotelli.fi tai puhelimitse +358 2 628 5300. Hinta sis. aamiainen ja kylpylän vapaa käyttö, mukaan lukien festareiden allasbileet lauantaina.

Festaripassit erikseen ostettavissa & lisätietoja: https://www.porkkabadass.fi/west-coast-salsafestivaali/

 

Salsan huumaa Yyterin upeissa maisemissa!

Porin ensimmäinen salsafestivaali valtaa Virkistyshotelli Yyterin toukokuussa. Tiedossa on kolme päivää tanssin iloa kun salsan huippuopettajat pitävät tunteja perjantaista sunnuntaihin niin vasta-alkajille kuin tanssiin jo hurahtaneille. Tämä on all-in-one -festivaali, jossa tanssitunnit, bileet, majoitus ja ruokailu on kaikki saman katon alla.

Mukana on Suomen salsamaailman konkari Carlos Correa, tanssilattian ererginen ilopilleri Yasser Sarría Terry, upea kuubalais-suomalainen pari Roynet Perez ja Satu Annika sekä säkenöivä Salla-Maria Santos.

Iltaisin festivaalin klubeilla tanssitaan jalat rakoille ja nautitaan autenttisesta salsatunnelmasta. Dj Don C ja El Beny taikovat dj kopista ilmoille salsan rytmit joiden tahtiin pääsee harjoittelemaan päivällä opittuja kuvioita ja nauttimaan tanssin huumasta! Lauantaina lauteille nousee tämän hetken parhaimpiin suomalaiskuubalaisiin orkestereihin lukeutuva Habana Helsinki.

Tämä bändi tuo takuulla ilon ja auringon Yyteriin! Habana Helsinki on tuoretta kuubalaista salsamusiikkia energisesti ja monipuolisesti soittava 11-henkinen bändi. Kokoonpanossa on muusikoita Kuubasta, Venezuelasta, Espanjasta ja Suomesta. Ykkössolistina yleisön takuuvarmasti hurmaa karismaattinen laulaja Raciel López.

Tuotanto:
Porkka Badass Productions
https://www.porkkabadass.fi/