fbpx

Varaa huone

Vastaanotto p. (02) 628 5300 ⋅ Myynti p. 044 401 5666

Suosikkisi

Pyydä tarjous
Lähetä sähköpostiin

Yhteydenottolomake

Yyteri Sandstorm 2021

favorite_border
02.–03.07. klo 16–23
Virkistyshotelli Yyteri & Kauppakeskus Puuvilla
Kerro kaverille
Kilpailu

Yyteri Sandstorm 2021 joukkuekilpailussa kahdesta miehestä ja kahdesta naisesta koostuvat joukkueet ottavat mittaa toisistaan toiminnalliselle harjoittelulle tyypillisissä lajeissa.

Lajit mittaavat joukkueiden fyysistä kuntoa, sisukkuutta ja taktikointikykyä.  Joukkueet kilpailevat kahdessa sarjassa, joista Elite-sarja on tarkoitettu äärimmäistä kisakokemusta etsiville ja RX-sarja joukkuekilpailusta nauttiville urheilijoille. Elite-joukkueet kilpailevat kahtena päivänä ja RX-joukkueet yhtenä päivänä.

Perjantain kisa-areena mahdollistaa Elite-joukkueille kilpailemisen perinteisempien lajien ja välineiden muodossa. Lauantaina kaikki joukkueet kilpailevat tuttuun tapaan Yyterin hiekkarannalla. Yyterin uniikki hiekkaranta tarjoaa uusia elementtejä ja välineitä perinteisiin toiminnallisen harjoittelun kilpailuihin verrattuna. Kilpailijoiden kannattaa varautua monipuolisesti, sillä kengät tulevat kastumaan ja hiekka pöllyämään.

Lauantain päätteeksi molempien sarjojen voittajat kruunataan Yyterin hiekkarannalla. Palkintojen jaon jälkeen vaihdetaan vapaalle ja siirrytään kylpylän kautta Virkistyshotellin yökerhoon bilettämään!

Katsojille

Katsojille tapahtumaan on vapaa pääsy molempina kisapäivinä. Perjantain kisa-areenana toimii Puuvillan kauppakeskuksen tapahtuma-aukio ja lauantaina Yyterin hiekkaranta Virkistyshotellin läheisyydessä.

Kilpailun aikana katsojilla on alueelle vapaa pääsy, joten odotamme paikalle sankoin joukoin yleisöä nauttimaan DJ:n soittamasta musiikista, näyttävistä lajeista sekä auringon ja hiekan kyllästämästä päivästä rannalla. Mikäli et osallistu kilpailuun niin varaa paikkasi katsomosta. Yyterin Virkistyshotellin rantaravintola Helmi toimii paitsi kisakatsomona, myös janon ja nälän sammuttajana pitkin kuumaa rantapäivää. Puitteet ovat Suomen Rivieralla kunnossa niin urheilijoille kuin katsojillekin.

Kilpailun jälkeen katsojat ovat tervetulleita päätösbileisiin Virkistyshotellin yökerhoon!

Aikataulu & lisätietoja vuoden 2021 kilpailuun

Ps. Osallistuja! Kysy majoitustarjousta tunnuksella Sandstorm: myynti@virkistyshotelli.fi / 02 628 5300

Lisää tapahtumia