Varaa huone

Vastaanotto p. (02) 628 5300 ⋅ Myynti p. 044 401 5666

Suosikkisi

Pyydä tarjous
Lähetä sähköpostiin

Huoneet

seikkailuja aamiaisesta höyhensaariin

favorite_border
Täytä vatsasi, tanssi kuin dervissi tai laiskottele ja nauti – uudistunut Virkistyshotelli Yyteri on tämän kaiken tyyssija. Päiväsi kruunaa lempeät unet uniikkien maisemien yllä ja raikkaiden merituulien äärellä.
Panorama Suite
Junior Suite
Family
Double
Twin
Boat
Kylpylään kympillä!
arrow_drop_down_circleLue lisää
Uudistimme kylpylän hinnoittelua totaalisesti. Uudistus on osoittautunut menestykseksi ja kävijämäärät ovat ilahduttaneet meitä viikosta toiseen. Siksipä päätimme jatkaa edullista hinnoittelua vielä ainakin huhtikuun loppuun: aikuiset 10€, lapset 4-14v. 5€ Kylpylä avoinna ma-la klo 11–20 ja su klo 11–17. Tervetuloa!  
West Cost Salsa Festival-majoituspaketit
arrow_drop_down_circleLue lisää
West Cost Salsa Festival-Majoituspaketit: 2hh/100 €/vrk ja  1hh/89€/vrk. Varaukset suoraan hotellilta koodilla SALSA sähköpostitse myynti@virkistyshotelli.fi tai puhelimitse +358 2 628 5300. Hinta sis. aamiainen ja kylpylän vapaa käyttö, mukaan lukien festareiden allasbileet lauantaina.
Rajoitettu määrä remontoitavia huoneita myynnissä talvikaudella alkaen 85€
arrow_drop_down_circleLue lisää
Virkistyshotellissa on jäljellä vielä rajallinen määrä remontoitavia huoneita joita myymme esimerkiksi komennusmatkaajille edulliseen 85€ hintaan per yö. Vaihtoehto sopii silloin kun kaipaat mahdollisimman edullista yöpymistä. Hintaan sisältyy silti aamiainen, kylpylän ja kuntosalin käyttö sekä ilmainen pysäköinti, kuten meillä aina!
Varaa huone