fbpx

Varaa huone

Vastaanotto p. (02) 628 5300

Suosikkisi

Pyydä tarjous
Lähetä sähköpostiin

Yhteydenottolomake

Meistä

Beach, love & Understanding

favorite_border
Meillä Yyterissä tehdään muistoja. Täällä vietetään elämän parasta aikaa, suunnataan katse horisonttiin ja haaveillaan sekä ollaan aina lähempänä luontoa. Yyteri on lomaa siitä ihmisrauniosta, joka murehtii laskuja, talvirenkaita, hammaslääkäriä ja kotijoukkueen menestystä.

Historiaa

Hotellimme tarina juontaa juurensa aina kuusikymmenluvun lopulle, jolloin pitkään haaveiltu hotellihanke Yyterin rannoille nytkähti viimein liikkeelle. Silloinen Rantaloma Oy rakennutti Jan Söderlundin ja Erkki Valovirran suunnitteleman rakennuksen Rantasipi -ketjulle, ja hotelli valmistui 1974 nimellä Rantasipi Yyteri. Valmistuessaan hotelli oli Suomen korkeatasoisimpia, ja sen ravintoloihin mahtui jopa 2000 asiakasta ja se työllisti 110 henkeä. Huoneita valmistuneessa hotellissa oli 113.

Hotelli ajautui 70-luvun lopulla vaikeuksiin ja Rantasipi luopui hotellista 1989. Uusien omistajien myötä nimi vaihtui pariinkin otteeseen ollen mm. Meriyyteri ja Merimaailma. 90-luvun alussa hotelli laajeni kylpyläosastolla ajan hengen mukaisesti ja nimeksi vaihtui Yyterin Kylpylähotelli.

2000-luku on ollut voimakasta hotellin tilojen uudistamisen aikaa, joka jatkuu yhä tänäpäivänä. Viimeisin laajennus, kahden lisäkerroksen rakentaminen, valmistui tammikuussa 2019, lisäten koko Yyterin alueelle ennennäkemättömän korkeatasoisia palveluita tilaussaunoineen, kattoterasseineen ja sviitteineen.

Nyt — ja huomenna

Seinien uudistuessa hotellin ydin on myös kypsynyt ja kehittynyt, ympäröivän Yyterin mukana – tätä muutosta säteilee nykyinen nimemme, Virkistyshotelli Yyteri.

Haluamme uudistaa mielikuvia Yyteristä ja muistuttaa, että majesteettisen hiekkarannan lisäksi meillä on kaartuva taivas, eksoottinen rantaluonto ja aina aava meri. Yyterissä voit virkistyä levon ja rauhan merkeissä tai purskahdella ympäriinsä ja purkaa energiasi monipuolisten aktiviteettien parissa. Tai löytää monista vaihtoehdoista oman, ainutlaatuisen yhdistelmäsi.

Hotellina valttikorttimme ovat selkeät. Olemme itsenäinen toimija, jolla on vapaus ja kyky reagoida nopeastikin mitä erilaisimpiin kysymyksiin ja muutoksiin. Majatalomainen toimintatapamme tarkoittaa aitoa välittämistä ja mutkatonta yhteistyötä.

Tervetuloa virkistäytymään – teemme kaikkemme, että lähdet meiltä uutena iloisena versiona itsestäsi.

Ajankohtaista