fbpx

Varaa huone

Vastaanotto p. (02) 628 5300

Suosikkisi

Pyydä tarjous
Lähetä sähköpostiin

Yhteydenottolomake

Tuetut lomat 2024

 

favorite_border

Yyterissä järjestettävillä lomajaksoilla pääset nauttimaan täysihoidosta, ohjatusta ohjelmasta, kylpylän poreista sekä ainutlaatuisesta luonnosta, joka ympäröi hotelliamme. Suosittelemme tutustumaan huolella järjestöjen tarjoamiin loma teemoihin, jotta löytäisit itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Tutustu myös alustaviin ohjelmiin lomajärjestöjen hakuprosessin yhteydessä.

Tuetut lomat Yyterissä

  • Tuetun lomatoiminnan tarkoituksena on tarjota loma perheille ja aikuisille, joilla ei siihen muuten olisi mahdollisuutta kodin ulkopuolella. Tuetun loman tavoitteena on lisätä hyvinvointia. Tuetut lomat järjestetään STEAn päätöksellä Veikkauksen tuotoista.
  • Lomia järjestetään lapsiperheille, työikäisille, ikääntyneille sekä erityisryhmille.
  • Lomille haetaan sähköisesti lomajärjestön kotisivujen kautta tai postitse järjestöstä tilattavalla paperilomakkeella. Lomahakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Lomajärjestö perii lomalaisilta omavastuuosuuden ennen loman alkua.
  • Tarkemmissa kysymyksissä ota yhteyttä suoraan lomajärjestöön. Kaikilla lomajärjestöillä on omat hakuajat lomille. Hakea voi kaikkien lomajärjestöjen lomille, mutta loman voi saada vain yhdestä järjestöstä kerrallaan. Tuettu loma voidaan myöntää enintään joka kolmas vuosi.
  • Tutustu eri lomajärjestöjen tarjoamiin loma teemoihin täältä, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon.
  • Lisätietoa Virkistyshotelli Yyterin tuetuista lomista saat noora.kallio@virkistyshotelli.fi

 

Hyvinvointilomat

Hyvinvointilomat järjestävät yhden vanhemman perheiden lomia, lapsiperheiden lomia, hyvänmielen lomia, sydänlomia ja aikuisten joululomia.

Voit katsoa tarkemmat tiedot Hyvinvointilomista TÄÄLTÄ

.

MTLH

Lapsiperheiden lomalla perheenne voi viettää aikaa yhdessä. Lomalla ei tarvitse huolehtia ruokailuista tai muista arkisista asioista, vaan voitte keskittyä rentoutumiseen ja yhdessäoloon mukavan lomaohjelman ja toisten lapsiperheiden parissa. Yhteinen aika, irtiotto arjesta ja täysihoito tarjoavat energisoivan kokemuksen ja lomamuistoja koko perheelle.

Voit katsoa tarkemmat tiedot MTLH:sta TÄÄLTÄ

.

PHT Perhe

Kursseilla tuetaan innostavasti perheiden hyvinvointia ja kannustetaan pohtimaan positiivisesti terveyttä edistäviä elintapoja, jaksamista sekä arjenhallintaa.

Voit katsoa tarkemmat tiedot PHT Perhe-kursseista TÄÄLTÄ

.

PHT Aikuiset

PHT järjestää kolmesta lähijaksosta koostuvia hyvinvointikurssi-kokonaisuuksia, joilla saat tilaisuuden hengähtää arjesta, oikeasti toimivat työkalut itsestäsi huolehtimiseen sekä ammattilaisten tukea hyvinvoinnin ja jaksamisen haasteisiin.

Voit katsoa tarkemmat tiedot PHT Aikuiskursseista TÄÄLTÄ

.

Solaris-lomat

Solaris-lomat järjestävät ikälomia sekä Solaris perhelomia, joissa tuetaan arjessa selviytymistä sisältäen virikkeellistä yhteistä toimintaa (esim. aivojumppaa, askartelua, yhteislaulua).  Loma vahvistaa perheyhteyttä, tuottaa yhteisiä elämyksiä ja antaa liikkumisen iloa.

Voit katsoa tarkemmat tiedot Solaris-Lomista TÄÄLTÄ