fbpx

Varaa huone

Vastaanotto p. (02) 628 5300

Suosikkisi

Pyydä tarjous
Lähetä sähköpostiin

Yhteydenottolomake

Tuetut Lomat

PHT

favorite_border
Haaveiletko muutoksesta omassa olossa ja kehossa? Uuvuttaako työ ja arki? Pohdituttaako perheen liikkuminen, ruokailu ja ruutuaika? Kaipaatteko uutta intoa yhdessäoloon ja lisää hyvän mielen hetkiä kiireisen perhearjen keskelle? 


PHT

PHT perhe

Pohdituttaako perheen liikkuminen, ruokailu ja ruutuaika? Kaipaatteko uutta intoa yhdessäoloon ja lisää hyvän mielen hetkiä kiireisen perhearjen keskelle? 

Kaikki perheet toivovat arkeen mukavaa yhdessäoloa, toimivia rutiineja ja hyvää mieltä lisäävää tekemistä. Perhearjen pyörittämisen ja kasvavien lasten hyvinvoinnista huolehtimisen ristitulessa aikuisten oma jaksaminen on usein koetuksella. Silloin ideat uusien asioiden kokeilemiseen voivat olla vähissä.

Onneksi haasteiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin. PHT:n taloudellisesti tuetut perheiden hyvinvointikurssit ovat 5 päivän ja 4 yön mittaisia, leikki- ja kouluikäisten lasten perheille suunniteltuja kurssiviikkoja. Kursseilla tuetaan innostavasti perheiden hyvinvointia ja kannustetaan pohtimaan positiivisesti terveyttä edistäviä elintapoja, jaksamista sekä arjenhallintaa.

PHT:n kurssit ovat taloudellisesti tuettua järjestötoimintaa, joka rahoitetaan sosiaali- ja terveysministeriön myöntämällä avustuksella. Perheet maksavat kurssista vain omavastuuosuuden, joka määräytyy perheen koon mukaan seuraavasti:

  • aikuiset 100 € / henkilö (työtön/lomautettu aikuinen 50 €)
  • 6-16-vuotiaat lapset 60 € / henkilö
  • alle 6-vuotiaat lapset maksutta 

 

28.3.-1.4.2024

10.-14.6.2024

17.-21.6.2024

5.-9.8.2024

14.-18.10.2024

27.-31.12.2024

 

Hae tuettua lapsiperhelomaa TÄSTÄ

 

PHT aikuiset

Haaveiletko muutoksesta omassa olossa ja kehossa? Uuvuttaako työ ja arki? Kamppailetko painonhallinnan ja jaksamattomuuden kanssa? Tuntuuko, että kaikki on jo kokeiltu tai et tiedä mistä aloittaa?

Me kaikki haluamme voida hyvin, olla tyytyväisiä itseemme ja elää mielekästä, iloa tuottavaa arkea. Kuitenkin jos kaikki aika ja energia menee työelämässä selviytymiseen, kiireisen arjen pyörittämiseen ja läheisistä huolehtimiseen, voi omasta terveydestä ja kunnosta huolehtiminen tai muutosten tekeminen omiin tapoihin tuntua ylivoimaiselta. 

Älä jää yksin kamppailemaan jaksamisen ja terveyden haasteiden kanssa. PHT:n taloudellisesti tuetut aikuisten hyvinvointikurssit ovat kolmesta lähijaksosta (3 + 2 + 2 vrk) koostuvia kokonaisuuksia, joilla saat tilaisuuden hengähtää arjesta, oikeasti toimivat työkalut itsestäsi huolehtimiseen sekä ammattilaisten tukea hyvinvoinnin ja jaksamisen haasteisiin.

Kurssit ovat taloudellisesti tuettua järjestötoimintaa, joka rahoitetaan sosiaali- ja terveysministeriön myöntämällä avustuksella. Osallistuja maksaa kolmiosaisesta kurssikokonaisuudesta vain omavastuuosuuden 245 €, joka laskutetaan kolmessa osassa 105 € + 70 € + 70 €. 

Hinta sisältää majoituksen yhden hengen huoneessa, täysihoidon, ohjatun ryhmäohjelman sekä yhteensä kolme yksilöohjauskertaa. 

Työttömät ja lomautetut saavat omavastuun puoleen hintaan.

Yyterissä starttaa useampia kursseja vuonna 2024. Katso kurssiajankohdat TÄSTÄ