fbpx

Varaa huone

Vastaanotto p. (02) 628 5300 ⋅ Myynti p. 044 401 5666

Suosikkisi

Pyydä tarjous
Lähetä sähköpostiin

Yhteydenottolomake

Saapumisohjeet

AUTOLLA

Virkistyshotelli sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Porin keskustasta. Seuraa valtatietä 2 Porista pohjoiseen, kunnes saavutat Yyterin tiehaaran vasemmalla puolellasi. Risteyksessä seisoo majesteettinen Yyterin tunnus, valaistu punainen Y. Seuraa tämän jälkeen Virkistyshotelli Yyteri opasteita.
Pihassa on 10 sähköauton latauspistettä (4 kpl Tesla Destination charger, 6 kpl Universal charger).
Virkistyshotelli Yyterin paikoitus on maksullinen alk. 9.5.  Ohessa linkki paikoitusmaksut
Hotellin paikoitusmaksussa käytetään mallia syötetään rekisterinumero.

Julkisilla

Linja-autot ja junat saapuvat Porin matkakeskukseen, josta pääsee suoraan hotellin pihaan Porin Linjojen busseilla. Vuoroja on seitsemänä päivänä viikossa. Voit tarkistaa ajantasaiset aikataulut Porin Linjojen kotisivuilta.

Taksilla

Yhteistyökumppanimme Satakunnan aluetaksi Oy tarjoaa taksikuljetuksen hotellimme ja Porin keskustan välille sopimushintaan. Porin keskusta (torilta 1 km säteellä)–Virkistyshotelli-väli:

  • Klo 06-20: 1-4 henkilöä 39€, 5-8 henkilöä 49€
  • Klo 20-06: 1-4 henkilöä 44€, 5-8 henkilöä 55€

Aitotaksin tilaaminen: 0600 300 33 (24/7 päivystys) tai Aitotaksin sovelluksella. Taksitolpalta lähtiessä varmista että ovessa on Aitotaksin logo.

Veneellä

Yyterin ranta on matala ja hiekkapohjainen. Rannan edustalle johtaa veneväylä. Vene kannattaa jättää kauemmas rannasta ja loppumatka sujuu kahlaamalla. Suuremmat jahdit kannattaa jättää Meri-Porin alueen vierasvenesatamiin.

Sähköauton latauspisteet
Hotellin asiakkaille maksulliset sähköauton latauspisteet (4 kpl Tesla Destination charger, 6 kpl Universal charger).