fbpx

Varaa huone

Vastaanotto p. (02) 628 5300

Suosikkisi

Pyydä tarjous
Lähetä sähköpostiin

Yhteydenottolomake

Listaa erilaisia virkistyspäiviä mitä Yyterin virkistyshotellissa voisi järjestää

26.09.2023

Listaa erilaisia virkistyspäiviä mitä Yyterin virkistyshotellissa voisi järjestää

Yyterin Virkistyshotellilla tarjoamme monipuoliset palvelut yrityksille ja kuluttajille. Meillä yritykset voivat järjestää monipuolisia tapahtumia virkistyspäivistä, kokouksiin ja erilaisiin tapahtumiin kuten pikkujouluihin. Asiakkaat nauttivat meillä monipuolisesta palvelutarjoannasta kauneushoitolapalveluista, kylpylään, padeliin, golfsimulaattoriin ja erilaisiin aktiviteetteihin kuten joogaan, tankotanssiin tai ratsastukseen. Räätälöimme kaikki palvelumme asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Meiltä löytyy myös runsaasti parkkitilaa, jonka vuoksi Yyterin virkistyshotelliin on helppo saapua myös esimerkiksi Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilta.

Wellness-päivä kylpylässä

Yksi upea tapa rentoutua ja virkistyä on viettää wellness-päivä kylpylässämme. Tarjoamme monipuolisia rentoutumis- ja hemmottelupalveluita, kuten erilaisia hierontoja, kasvohoitoja ja vartalohoidot. Voit myös nauttia rentouttavasta saunasta tai porealtaasta. Wellness-päivä kylpylässämme tarjoaa täydellisen pakopaikan arjen stressistä ja kiireestä. Tule yksin tai ystäviesi kanssa nauttimaan kauneushoitolamme palveluista ja virkistymään kylpylässämme.

Mikäli kaipaat aktiivisempaa tekemistä, voit osallistua esimerkiksi joogatunnille tai kokeilla tankotanssia. Jooga rauhoittaa mielen ja kehon, tarjoten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kokemuksen. Tankotanssi puolestaan haastaa kehon lihaksia, parantaen samalla kehonhallintaa ja notkeutta. Meiltä saat myös ohjattua ratsastusta, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille ratsastajille. Ratsastus tarjoaa upean tavan nauttia Yyterin kauniista luonnosta ja samalla tuntea itsensä yhdeksi sen kanssa.

Kokouspäivä meren äärellä

Yyterin Virkistyshotellissa voit järjestää myös onnistuneen kokouspäivän meren äärellä. Tarjoamme modernit kokoustilat, jotka mahdollistavat tuottavan ja tehokkaan kokouspäivän. Voit valita haluamasi kokoustilan ja tarvittaessa hyödyntää myös lisäpalvelujamme, kuten ateriapalveluita tai rentouttavia taukohetkiä kylpylässämme. Kokouspäivän päätteeksi voitte nauttia herkullisen illallisen ravintolassamme tai järjestää pikkujoulut upeassa merenrantaympäristössä.

Aktiviteettipäivä ulkoilmassa

Haluatko nauttia luonnosta ja samalla osallistua erilaisiin aktiviteetteihin? Meillä voit viettää aktiivisen virkistyspäivän ulkoilmassa. Tarjoamme esimerkiksi padelia, joka on suosittu mailapeli, joka yhdistää elementtejä tenniksestä ja squashista. Voit myös käydä pelaamassa golfsimulaattorillamme, joka tarjoaa upeita kokemuksia golfin pelaamisesta ilman, että sinun tarvitsee lähteä golfkentälle. Voit käydä myös lenkillä tai rentoutua hiekkarannalla. Aktiviteettipäivä ulkoilmassa tarjoaa energisen ja virkistävän vaihtoehdon perinteisille virkistyspäiville.

Räätälöidyt palvelut ja tapahtumat

Yyterin Virkistyshotelli tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä palveluja ja tapahtumia juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan juuri sinulle sopivan virkistyspäivän, kokouksen tai tapahtuman. Voit valita haluamasi palvelut ja aktiviteetit, sekä määrittää tapahtuman keston ja aikataulun. Räätälöidyt palvelut varmistavat, että saat juuri sellaisen kokemuksen kuin haluat ja tarvitset.

Olimpa sitten etsimässä rentoutumista, aktiivista tekemistä tai onnistunutta kokoustilaa, Yyterin Virkistyshotellissa on tarjolla monipuoliset palvelut juuri sinun tarpeisiisi. Tule nauttimaan kauniista Yyterin maisemasta, virkistymään luonnossa ja kokemaan unohtumattomia hetkiä hotellimme palveluiden parissa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva virkistyspäivä Yyterin Virkistyshotelliin!