fbpx

Varaa huone

Vastaanotto p. (02) 628 5300

Suosikkisi

Pyydä tarjous
Lähetä sähköpostiin

Yhteydenottolomake

tiimihenkeä painovoimaa uhmaten

favorite_border
Miltä kuulostaisi itsensä ylittäminen, yhteishengen vahvistaminen sekä uuden oppiminen painovoimaa uhmaavan lajin parissa?

Tankotanssitunti Yrityksille – Tiimihenkeä Painovoimaa Uhmaten

.
Miltä kuulostaisi itsensä ylittäminen, yhteishengen vahvistaminen sekä uuden oppiminen painovoimaa uhmaavan lajin parissa?

.

Tällä tunnilla pääset tiimisi kanssa tutustumaan tankotanssiin lajina sekä vahvistamaan yhteishenkeä hauskalla tavalla.

Osallistua voi iästä, sukupuolesta tai koosta riippumatta. Et myöskään tarvitse aiempaa liikuntataustaa osallistuaksesi tälle tunnille. Takaamme, että jokainen tulee oppimaan tunnin aikana jotain uutta itsestään ja kyvyistään riippumatta taustasta.

Tankotanssi on laji, joka kehittää huomaamatta hauskaa pitäen mm. itsevarmuutta, kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä koordinaatiota. Lajissa erityisen tärkeäksi nousee myös yhteisöllisyys ja toisten kannustaminen. Tämän vuoksi lajiin tutustuminen yhdessä tiimisi kanssa hyödyttää teitä myös arjessa työpaikalla/yhteisössä.

Tule kokemaan yhdessä onnistumisen ilo, rennolla ja hauskalla otteella temppuillen! Tältä tunnilta saatte uutta energiaa koko porukalle!

Varustauduthan treenitoppiin, -shortseihin, juomapulloon ja pikkupyyhkeeseen. Ihoa ei kannata rasvata edeltävänä päivänä ennen tankotuntia, sillä kosteusvoide aiheuttaa haastetta pidoissa.

Minimilaskutus 10 henkilön mukaan.
Ryhmän maksimikoko 12 henkilöä.

60 min

Hinta 16,00€/hlö (minimilaskutus 10 hlön mukaan)

90min

Hinta 20,00€/hlö (minimilaskutus 10 hlön mukaan)

Tutustu & varaa:

.

Sähköpostitse myynti@virkistyshotelli.fi
Puhelimitse +358 2 628 5300