fbpx

Varaa huone

Vastaanotto p. (02) 628 5300

Suosikkisi

Pyydä tarjous
Lähetä sähköpostiin

Yhteydenottolomake

Tutustu Yyterin virkistys-hotellin virkistyspäiväpaketteihin

26.09.2023

Listaa erilaisia virkistyspäiviä mitä Yyterin Virkistyshotellissa voisi järjestää

Yyterin Virkistyshotellin tarjoamat virkistyspäivät tarjoavat upean mahdollisuuden yrityksille ja kuluttajille nauttia monipuolisista aktiviteeteista ja palveluista. Alla on esitelty erilaisia virkistyspäiviä, joita voit järjestää Yyterin Virkistyshotellissa.

Virkistyspäivä luonnossa ja ulkoilmassa

Yyterin Virkistyshotelli tarjoaa upeat puitteet virkistyspäivään luonnossa ja ulkoilmassa. Voit valita esimerkiksi luontoretken, joka johdattaa sinut upean Yyterin dyynialueen upeisiin maisemiin. Retken aikana saat nauttia raikkaasta meri-ilmasta, ihailla upeita hiekkadyynimaisemia ja tutustua kiehtovaan luontoon oppaan johdolla. Voit myös osallistua erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten melontaan, sup-lautailuun tai frisbeegolfiin. Nämä aktiviteetit tarjoavat hauskaa tekemistä ja samalla mahdollisuuden virkistäytyä luonnon keskellä.

Virkistyspäivä hyvinvoinnin parissa

Yyterin Virkistyshotellin hyvinvointipalvelut takaavat rentouttavan ja virkistävän päivän. Voit nauttia kauneushoitolan palveluista, kuten hieronnasta, kasvohoidoista tai rentouttavasta spa-hoidosta. Voit myös pitää taukoa arjesta ja rentoutua kylpylässä, jossa voit nauttia poreammeista, saunoista ja uima-altaista. Jos kaipaat hieman liikunnallisempaa aktiviteettia, voit osallistua jooga-tunnille tai kokeilla tankotanssia. Yyterin Virkistyshotelli tarjoaa myös ratsastusmahdollisuuksia, joissa voit nauttia hevosen selästä luonnonrauhasta. Nämä hyvinvointipalvelut auttavat sinua rentoutumaan ja antavat uutta virtaa arkeen.

Virkistyspäivä aktiviteettien parissa

Yyterin Virkistyshotellin monipuoliset aktiviteetit takaavat mieleenpainuvan virkistyspäivän. Voit testata taitojasi padel-kentällä, jossa voit pelata jännittäviä nelinpelimatseja ystävien tai työkavereiden kanssa. Jos golf kiinnostaa, voit kokeilla golfsimulaattoria ja testata taitojasi eri kentillä. Yyterin Virkistyshotellilla on myös tarjolla erilaisia sisäaktiviteetteja, kuten biljardia, pöytätennistä ja dartsiä. Näiden aktiviteettien avulla voit nauttia hauskasta yhdessäolosta ja samalla kehittää taitojasi. Virkistyspäivä aktiviteettien parissa tarjoaa mukaansatempaavaa ja energisoivaa ohjelmaa kaikenikäisille ja kuntotasosta riippumatta.

Räätälöityjä virkistyspaketteja

Yyterin Virkistyshotellilla tarjoamme myös mahdollisuuden räätälöidä omanlaisen virkistyspäivän juuri sinun tarpeidesi mukaan. Voit valita erilaisista palveluista ja aktiviteeteista juuri ne, jotka sopivat parhaiten toiveisiisi. Olipa kyseessä sitten työporukan virkistyspäivä, polttariporukan iloinen tapaaminen tai ystävien välinen rentouttava viikonloppu, me räätälöimme juuri teille sopivan paketin. Saat meiltä asiantuntevaa apua suunnittelussa ja varmistamme, että päivästä tulee unohtumaton.

Virkistyshotelli Yyterin Virkistyshotelli

Yyterin Virkistyshotelli tarjoaa monipuoliset palvelut sekä yrityksille että kuluttajille. Palvelumme kattavat erilaiset tapahtumat, kuten virkistyspäivät, kokoukset ja pikkujoulut. Asiakkaamme voivat nauttia laajasta palvelutarjonnasta, johon kuuluu muun muassa kauneushoitolapalvelut, kylpylä, padel-kenttä, golfsimulaattori sekä erilaiset aktiviteetit, kuten jooga, tankotanssi ja ratsastus. Räätälöimme kaikki palvelumme asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan, jotta jokainen vierailu Yyterin Virkistyshotellissa olisi ainutlaatuinen elämys. Lisäksi meillä on runsaasti parkkitilaa, joten meille on helppo saapua eri alueilta.

Tee virkistyspäivistänne unohtumattomia Yyterin Virkistyshotellilla

Yyterin Virkistyshotelli tarjoaa upean mahdollisuuden järjestää virkistyspäiviä täydellisessä ympäristössä. Valitse haluamasi teemavirkistyspäivä tai räätälöi oma pakettisi, ja nauti monipuolisesta palvelutarjonnastamme. Luonnonläheiset aktiviteetit, rentouttavat hyvinvointipalvelut, hauskaa yhdessäoloa tarjoavat aktiviteetit sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat unohtumattoman päivän. Yyterin Virkistyshotellin sijainti lähellä Uudenmaan ja Pirkanmaan alueita tekee vierailusta helppoa ja vaivatonta. Valitse Yyterin Virkistyshotelli virkistyspäivienne järjestäjäksi ja luo ikimuistoisia hetkiä niin työyhteisöllesi kuin ystävillesi!