fbpx

Varaa huone

Vastaanotto p. (02) 628 5300

Suosikkisi

Pyydä tarjous
Lähetä sähköpostiin

Yhteydenottolomake

virkityspäivät hotellissa

26.09.2023

Virkistyspäivien järjestäminen Yyterin Virkistyshotellissa

Virkistyshotelli on vakiinnuttanut asemansa monipuolisten palveluiden tarjoajana niin yrityksille kuin yksityisasiakkaillekin. Yyterin Virkistyshotelli on erinomainen kohde erilaisten virkistyspäivien, kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman palveluita, joiden avulla voitte viettää ikimuistoiset ja innostavat virkistyspäivät.

Laadukkaat kauneushoitolapalvelut

Yyterin Virkistyshotelli on ylpeä voidessaan tarjota laadukkaita kauneushoitolapalveluita asiakkailleen. Voitte antaa itsellenne aikaa rentoutua ja hemmotella itseänne erilaisilla hoidoilla ja käsittelyillä. Kokeneet kosmetologimme huolehtivat siitä, että tunnette olonne raikkaaksi ja kauniiksi. Tarjoamme muun muassa kasvo- ja vartalohoitoja, hierontaa sekä manikyyri- ja pedikyyripalveluita. Kauneushoitolamme on suunniteltu tarjoamaan rentouttava ja rauhoittava tunnelma, jotta voitte unohtaa hetkeksi arjen kiireet ja keskittyä täysin itsenne hemmotteluun.

Monipuoliset aktiviteetit

Virkistyshotellimme tarjoaa lukuisia aktiviteetteja, jotka tarjoavat mielenkiintoista ja hauskaa tekemistä virkistyspäivienne aikana. Voitte valita esimerkiksi joogan, tankotanssin tai ratsastuksen kaltaisia aktiviteetteja, jotka ovat omiaan luomaan hyvää mieltä ja hyvinvointia. Voitte myös kokeilla kylpylämme tarjoamia rentouttavia hetkiä tai haastaa itsenne patelilla tai golfsimulaattorilla. Aktiviteettimme on suunniteltu sopimaan kaikenikäisille ja -kuntoisille, joten jokainen löytää varmasti mieluisan tavan nauttia päivästä.

Räätälöidyt tapahtumat ja palvelut

Yyterin Virkistyshotelli haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman yksilöllistä ja räätälöityä palvelua. Siksi voitte suunnitella kanssamme täysin omanlaisenne virkistyspäivät, kokouksen tai tapahtuman. Kokenut henkilökuntamme auttaa teitä suunnittelemaan päivän tai tapahtuman ohjelman, ruokailut ja kaiken muun tarvittavan. Voimme järjestää esimerkiksi innostavia työpajoja, joukkuepelejä tai teemallisia iltoja pikkujoulujen tai muiden juhlien merkeissä. Räätälöimme kaikki palvelut täysin asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan, jotta päivästä tulee juuri sellainen kuin olette sen suunnitelleet.

Helppo saavutettavuus ja runsaasti parkkitilaa

Yyterin Virkistyshotelli sijaitsee loistavalla paikalla, ja sinne on helppo saapua niin Uudenmaan kuin Pirkanmaankin alueilta. Meillä on runsaasti parkkitilaa, joten paikan päälle saapuminen on vaivatonta ja mukavaa. Voitte huoletta tulla autolla tai järjestää kuljetukset ryhmällenne. Helppo saavutettavuus antaa teille mahdollisuuden keskittyä täysin itse tapahtumaan, kun tiedätte saapuvanne perille vaivattomasti ja joustavasti.

Lopuksi

Yyterin Virkistyshotelli tarjoaa monipuoliset palvelut virkistyspäivien, kokousten ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Voitte nauttia kauniista ympäristöstä, laadukkaasta palvelusta ja inspiroivasta ohjelmasta. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden rentoutua, hemmotella itseään ja nauttia erilaisista aktiviteeteista. Teemme kaikkemme, jotta virkistyspäivänne Yyterin Virkistyshotellissa olisi ikimuistoinen ja täydellisesti räätälöity juuri teille.