Elämyksiä vuoden jokaisena päivänä

Virkistyshotelli Yyteri on tulvillaan erilaisia aktiviteetteja. Saat nopeasti hien pintaan kuntosalilla tai pyöräilemällä ja lenkkeilemällä Yyterin kauniissa kansallismaisemassa. Voit lainata vastaanotosta niin sauvakävelysauvat kuin muitakin urheiluvälineitä. Kesällä voit pelata rantalentopalloa pehmeällä hiekalla ja käydä välillä pulahtamassa meressä tai uima-altaassa. Talvisin dyyneillä pääsee hiihtämään (latukarttakuva sivun alareunassa) ja laskemaan pulkalla mitä upeimmista pulkkamäistä. Alueella on myös golf-kenttä, kansainvälinen surfkeskus, tenniskenttiä, ratsastustalli sekä minigolfrata.

Hotellin aulassa on erilaisia pelejä ja biljardipöytä sekä maksuton internetpääte. Perheen pienimmille on oma puuhahuone, jossa voi leikkiä, piirtää tai vaikka pulikoida pallomeressä. Puuhahuoneessa on myös lehtiä ja kirjoja luettavaksi ja huoneen läheltä löytyy myös pingispöytä.

 

Voit vuokrata polkupyörän vastaanotosta:

5 € / 2 h / polkupyörä
1 € / lisätunti / polkupyörä
10 € / koko päivä / polkupyörä

Hinta sisältää polkupyörän sekä pyöräilykypärän.

Voit myös vuokrata lastenistuimella varustetun polkupyörän:

7 € / 2 h / polkupyörä
1,50 € / lisätunti / polkupyörä
12 € / koko päivä / polkupyörä

Hinta sisältää polkupyörän lastenistuimella sekä pyöräilykypärät.

Retkeilyreitti kiertää Preiviikinlahden ruovikoissa, rantaniityillä, tervaleppälehdoissa, metsissä ja dyyneillä 28 kilometriä. Porin Yyterinniemi on myös kansainvälisesti arvokas luontotyyppikokonaisuus, joka on tunnettu runsaasta linnustostaan. Porin rannikon luontoon ja parhaisiin lintuvesiin voi tutustua lukuisista luontotorneista, jotka kaikki sijaitsevat Meri-Porissa. Kartan retkeilyreitistä ja lintutorneista voit ladata tästä.

Täältä löydät lisää tietoa:

Santojen lenkki, 5,3 km

Virkistäydy Yyterissä

38 metriä korkealla ulkokiipeilyseinällä keskiviikkoisin 11.6. – 30.7.14  klo 17.00 – 19.00. Näkötornin kahvio on avoinna kiipeilyn ajan.

Hinta 6 €/krt. Lipuke ostetaan kahviosta. Ikäraja on noin kouluikäisestä ylöspäin riippuen kiipeilijän koosta, jotta saadaan valjaat turvallisesti kiinni.

Spa Shop sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa aivan vastaanoton vieressä. Löydät vaihtuvat tuotteemme kuten saippuat, vesilelut, logollamme varustettuihin vaatteet, sekä pientä purtavaa. Shopin valikoima koostuu ihmis- ja ympäristöystävällisistä ja laadukkaista, pääosin kotimaisista tuotteista. Tule ostamaan matkamuisto tai tuliainen shopistamme!

Yhteistyökumppanimme Ohjelmamestarit tarjoaa pieniä ja suuria seikkailuja.

Yhteistyökumppanimme Sport Kings tarjoaa liikunta- ja elämyspalveluita.